LPE examen | Language Proficiency Endorsement voor de luchtvaart

Vanaf heden, eind december 2010 worden door CAVOK bv in Lelystad LPE examens afgenomen op onze lokatie in de Pionier Hangaar, Maraboeweg 12.

Na overleg kan het LPE examen ook elders, bijv. bij een vliegclub/vliegschool op lokatie afgenomen worden.

De kosten voor de LPE toets zijn 140,- euro incl. btw.

Aanvraagformulier downloaden en invullen daarna opsturen of mailen naar fjbrand36@gmail.com waarna een afspraak wordt gemaakt voor het LPE examen.

De Inspectie Leefomgeving en Transport heeft het volgende bekendgemaakt betreffende Taalvaardigheid Engels RPL: Met ingang van 8 april 2012 wordt het Light Aircraft Pilot License (LAPL) in Europa ingevoerd. Vanaf deze datum geldt voor de houders van een Recreational Pilot License (RPL) die vanaf 8 april 2012 verplicht een LAPL moeten hebben, dat het gebruik van de radiotelefoon uitsluitend is toegestaan na het succesvol afleggen van een taalvaardigheidsexamen Engels.

Het is niet zo dat na 8 april 2012 uw brevet zal worden ingetrokken, alleen bovenstaande regels zullen dan van kracht zijn.

Indien U evt. enige extra training nodig heeft klik dan op LPE examen training bel 0613941823 of email fjbrand36@gmail.com.

 

Copyright © 2010 ifly4you.nl | modernwebdesign.nl