LPE examen t/m Level 6| English Language Proficiency Endorsement voor de luchtvaart

Vanaf eind december 2010 worden in Lelystad LPE examens t/m level 6 afgenomen op onze lokatie, Arendweg 33, Vliegveld Lelystad. Online is ook mogelijk.

Na overleg kan het LPE examen ook elders, bijv. bij een vliegclub/vliegschool op lokatie afgenomen worden.

De kosten voor de LPE toets zijn 160,- euro.

Aanvraagformulier downloaden en invullen daarna opsturen of mailen naar fjbrand36@gmail.com waarna een afspraak wordt gemaakt voor het LPE examen.

De Inspectie Leefomgeving en Transport heeft het volgende bekendgemaakt betreffende Taalvaardigheid Engels RPL: Met ingang van 8 april 2012 wordt het Light Aircraft Pilot License (LAPL) in Europa ingevoerd. Vanaf deze datum geldt voor de houders van een Recreational Pilot License (RPL) die vanaf 8 april 2012 verplicht een LAPL moeten hebben, dat het gebruik van de radiotelefoon uitsluitend is toegestaan na het succesvol afleggen van een taalvaardigheidsexamen Engels.

Het is niet zo dat na 8 april 2012 uw brevet zal worden ingetrokken, alleen bovenstaande regels zullen dan van kracht zijn.

Indien U evt. enige extra training nodig heeft klik dan op LPE test oefenen bel 0613941823 of email fjbrand36@gmail.com.

 

Copyright © 2010 ifly4you.nl | AirFranz.nl