portfolio

Op deze pagina vindt u een overzicht van enkele internetpagina's ontworpen door modernwebdesign.nl. De voorbeelden in dit portfolio zijn onze meest recente producties. Klik op de afbeeldingen om naar de desbetreffende websites te gaan.

 

Uncle Wong
Uncle Wong | http://unclewong.nl

Op de Albert Cuypstraat in ‘de Pijp’ in Amsterdam kunt u sinds kort genieten van culinaire gerechten bij Chinees Restaurant Uncle Wong. De menukaart bevat een keuze van bekende gerechten uit de cantonese en szechuan keuken.
HBT Staalconstructies
HBT Staalconstructies

HBT ontwerpt, produceert en monteert een grote diversiteit aan stalen trappen. In combinatie met materialen als glas, hout, aluminium en RVS. Bijbehorende balkons, balustrades en hekwerken worden vanzelfsprekend meegeleverd.
Rocks Games
Rocks Games | http://www.rocksgames.nl

Rocks Games is gespecialiseerd in spellen voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Bij het maken van een bordspel komt veel kijken. Denk maar aan het verzinnen van een concept, het testen van de speelbaarheid, het productieproces en het grafisch design van het spelmateriaal en de verpakking.
 
iFly4You
iFly4YOU | http://ifly4you.nl

Altijd al zelf eens willen vliegen? Of laat u liever voor u vliegen? Alles kan, van luchtreklame, vlieglessen nemen, luchtfoto's van uw huis of bedrijfspand, theoriecussen of zelfs basic aerobatics.
 
Restaurant Far East.nl
Restaurant Far East | http://restaurantfareast.nl

In 1991 opende Restaurant Far East Culinair City haar deuren voor de eerste gasten. Het is een van de eerste restaurants in Nederland die én een Chinese keuken én een Japanse teppanyaki-ruimte huisvest onder één dak.
 
Plug and Charge
Plug & Charge | http://plugandcharge.com

Zit jij ook zo vaak opgescheept met een telefoon die het niet doet, net wanneer je hem zo hard nodig hebt. Dan is dit je oplossing, een handig en compacte oplader voor onderweg. Bestel de plug&charge vandaag nog online via de webshop.
 

 

 


copyright © modernwebdesign.nl 2010 XHTML CSS