diensten

Naast het ontwerpen van geheel nieuwe websites kunnen wij ook uw bestaande website bijwerken of vernieuwen. Tevens houden we ons bezig met het optimaliseren van websites voor een betere positie bij zoekmachines. Wanneer uw zelf niet beschikt over een webdomein of host, kunnen wij u hierbij helpen.

vernieuwen of herontwerp

Indien u reeds beschikt over een website maar het geactualiseerd of vernieuwd moet worden, kunnen wij enkele teksten veranderen of tot een volledig herontwerp komen. Uw website is immers het gezicht van het bedrijf waardoor het belangrijk is dat de inhoud klopt en up-to-date blijft. Ook kunnen wij uw website optimaliseren voor een betere positie (ranking) op zoekmachines.

onderhoud

Nadat uw website is opgeleverd blijven wij uw aanspreekpunt. Omdat uw bedrijf groeit, zullen uw websites met u mee moeten kunnen groeien. Wat betreft het onderhouden van uw website kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten of kiezen voor losse onderhoudsuren om uw website aantrekkelijk en up-to-date te houden.

weboptimalisatie

Naast het hebben van een degelijke website is het belangrijk dat er potentiele klanten op uw website komen. Een belangrijk aspect hierbinnen is de zogenaamde ranking op zoekmachines. Dit is de positie van een website op een zoekmachine voor een bepaald opgegeven zoekterm. De ranking van een website is afhankelijk van meerdere aspecten waarbij met name de structuur van de paginacode en de inhoud bepalend zijn. Bij modernwedesign wordt tijdens het ontwerp rekening gehouden met voorgenoemde aspecten, waardoor de sites optimaal bereikbaar zijn.

webhosting

Naast het ontwerpen van websites, zorgen we er ook voor dat uw website op internet geplaats wordt. Webhosting is een dienst waarbij u webruimte ter beschikking krijgt waar u uw website op kunt zetten, zodat deze voor iedereen toegankelijk is.
copyright © modernwebdesign.nl 2010 XHTML CSS