Maatwerk in stalen designtrappen

Zoekt u een trappenspecialist die maatwerk levert en oog heeft voor design trappen? Die met u meedenkt en gaat voor kwaliteit? Die zowel kleine projecten als omvangrijke projecten netjes volgens planning uitvoert? Dan is HBT uw juiste keuze.

HBT ontwerpt, produceert en monteert een grote diversiteit aan stalen trappen. In combinatie met materialen als glas, hout, aluminium en RVS. Bijbehorende balkons, balustrades en hekwerken worden vanzelfsprekend meegeleverd.

Balustrades, vide hekwerken etc voor ziekenhuizen, verzorgingscentra, appartementen complexen of grote industriële gebouwen…. HBT heeft voor al uw wensen een goede en economische toepassing.

Balustrades en hekwerken


Balustrades en hekwerken zijn vaak een gezichtsbepalend onderdeel van een gebouw. HBT denkt graag al in een vroeg stadium met u mee over de vormgeving en uitvoering van dergelijke afschermingen. Soms kan door de toepassing van kleine constructieve details een aanzienlijke besparing gerealiseerd worden zonder dat de esthetiek van het ontwerp geweld wordt aangedaan.

Vanwege onze eigen aluminium productie faciliteiten is HBT zeer flexibel in de uitvoering van hekwerken in een combinatie van staal en aluminium. Paneelvullingen van glas, diverse kunststoffen, hout, strekmetaal, geperforeerd staal of aluminium behoren tot de mogelijkheden en worden geheel in eigen beheer door ons verzorgd.

 

Specialist in complexe staalconstructies

HBT ontwerpt, levert en monteert allerlei staalconstructies voor bijvoorbeeld de utiliteitsbouw. Te denken valt aan atriums, luifel constructies en dergelijke.

Constructiedelen voor loopbruggen of  viaducten. Maar ook bijvoorbeeld de stalen poliepgrijper, luiken en stortluiken voor een huisvuil verbrandingsinstallatie. Ons eigen ingenieursbureau kan zorg dragen voor eigen dynamische en statische berekeningen. Dat maakt ons vanaf het eerste projectstadium een goede en terzake kundige sparringpartner voor onze opdrachtgevers.

Copyright © HBT Staalconstructies BV 2009 | modernwebdesign.nl